En gezamenlijke regionale veiling
Om veilingen voor particuliere kopers aantrekkelijker te maken heeft een aantal grote notariskantoren uit de Bollenstreek, Leiden, het Groene Hart en Haarlem besloten de krachten te bundelen. Zij hebben daarvoor de Vastgoedveiling Hollands Midden opgericht die de veilingen van de aangesloten notarissen centraal organiseert, zodat er meer aandacht kan worden besteed aan de toegankelijkheid en aantrekkelijkheid van veilingen voor particuliere kopers.

Daarnaast leidt een centrale organisatie natuurlijk ook tot lagere kosten, wat ten goede komt aan de eigenaar wiens woning gedwongen wordt verkocht. Op die manier snijdt het mes aan twee kanten.
Door het organiseren van n regionale veiling, worden vaak meerdere panden in een zitting geveild. De regionale veilingen worden op een vast tijdstip en een vaste plaats georganiseerd. Hierboven treft u de veilingdata en de locatie aan.

Verantwoordelijkheid bij individuele notaris
Informatie over het te veilen object en over de veilingvoorwaarden, staat vermeld op deze website bij het betreffende te veilen object.
Blijft u toch nog met een vraag zitten, dan kunt u contact opnemen met de notaris die het object veilt (telefoon- en e-mailgegevens staan vermeld bij het object).

Waar moet je als koper op letten bij een executieveiling?
Op deze site vindt u informatie over wat er bij het kopen op een veiling komt kijken.

Aankomende regioveilingen

Nieuwsbrief

Abonneer u op onze gratis nieuwsbrief. Hiermee blijft u op de hoogte van onze veilingen.